Запис-концерт на съставите при НЧ "Възродена Искра - 2000" по повод Ден на детето

НЧ "Възродена Искра - 2000" поздравява всички малки и пораснали деца с изпълнения на възпитаници на съставите при читалището. Нека се повеселим заедно, макар и виртуално!

 

продължава>
 

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!

Във връзка с възстановяване на таксите за конкурса "С песен да въродим доброто", очакваме да ни изпратите на имейл адрес банковите си сменки и името на участника , а таксите платени в НЧ "Възродена Искра - 2000" ще бъдат визстановени на място.

 

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!

Скъпи колеги и приятели, съобщаваме Ви, че конкурсът "Долината на розата и тракийските царе" няма да се състои, поради епидемичната ситуация в страната.

 

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!

Уважаеми ръководители, родители, участици, Националния конкурс за забавна песен "С песен да възродим доброто" се отлага за 25 и 26 април 2020 г. Надяваме се епидемичната обстановка в страната да позволи провеждането му.

 

Сребърна звезда за Елена Николаева от конкурс в Лондон

Елена Николаева от Школата по поп пеене „Орфей“ с вокален педагог Мариана Мъгева при НЧ „Възродена Искра – 2000“ спечели 2-ро място и статуетка сребърна звезда на VII Международен конкурс „Звездите на Албион“, който се проведе в Лондон от 28.02 до 01.03.

продължава>
 

„Любов за всички“ – концерт на съставите при НЧ „Възродена Искра – 2000“

С концерт „Любов за всички”  на 14 февруари 2020 год. от 18:00 часа в салона на НЧ „Възродена Искра 2000” – Казанлък ще се отбележи деня на влюбените.

продължава>
 

Юбилейна изложба на школа „Ренина“ при НЧ „Възродена Искра – 2000“

На 10 февруари от 18:00 часа в залата на Информационен център, улица „Искра” 4 школа по изобразително изкуство „Ренина” при НЧ „Възродена Искра – 2000” откри юбилейна  изложба.

продължава>
 


Страница 4 от 62

facebook

 

Всички права запазени. © 2012 Дизайн и разработка: "Казанлък инфо" www.kazanlak-bg.info
01 НОВИНИ