Нови златни отличия за Николай Иванов от Школа „Орфей“

Два златни медали за талантливия певец Николай Иванов от Школа „Орфей“ с вокален педагог Мариана Мъгева при НЧ „Възродена Искра – 2000“ от XII Международен музикален конкурс „Аbаniсо“, гр. София, организиран от Art voices agency в началото на месец април.

Конкурсът се провежда в направление вокал, танци и класика, в регламента има и песен по избор на един от романските езици-испански, италиански, френски, португалски, румънски.

Рекорден брой участници от 12 държави се състезаваха и бяха оценявани от професионално жури от Италия, Англия, Португалия, Словения, Полша, Румъния, Сърбия и България. Николай се представи с италианската песен „Due Vite“ , която е победител в конкурса за поп песен „Сан Ремо“ в Италия през 2023 г., и бе оценен за изпълнението си с първо място. В направление Световен хит дублира първата си позиция с английска песен и получи Покана от журито за конкурс в Италия през юни 2023 г. с поемане на таксите от организаторите. А през юли е каненда участва на конкурсен формат в Румъния.

Това е нов творчески импулс за Ники и вокалния му педагог Мариана Мъгева при НЧ „Възродена Искра – 2000, да продължават да творят музикални образи и с успех да развива музикалните си заложби.

 

facebook

 

Всички права запазени. © 2012 Дизайн и разработка: "Казанлък инфо" www.kazanlak-bg.info
Нови златни отличия за Николай Иванов от Школа „Орфей“