Година изпълнена с невероятни емоции, постижения и успехи

Балетен танцов център „Грация“ при НЧ „Възродена Искра – 2000“ завърши успешно и плодотворно своята 2021 – 2022 учебно – творческа година, независимо от епидемиологичната обстановка в страната.

 

За този период бяха направени две концертни продукции: за Коледа и за Международния ден на балета, бяха проведени открити уроци, беше организиран Майсторски клас със специалист – випускничка на Академия на балета от Санкт – Петербург, Русия. Нашите възпитанички активно участваха в културни мероприятия на града по време на Празник на розата и в избирането на Царица Роза – 2022. По покана на балетно студио  „Grand fouette“ от град Карлово, грациите участваха в Благотворителен концерт. За тази учебно – творческа година БТЦ „Грация“ участва в 6 Национални конкурси и един Международен в гр. Белград, Сърбия.

Гордеем се със забележителен творчески ръст и постижения на всички наши възпитанички. Успешни дебюти направиха малките и по-големи грации – Селен Алимова, Марго Методиева, Катрин Тончева, Елена Миткова, Ева Бочина.

Браво и на дългогоришните ни солистки – Александра Иглева, Виктория Гочева, Даниела Калчева, Татяна Бечева и Валентина Тояганова. Александра получи и две стипендии, едната от които е от Министарсвао на образованието.

Своя успешен дебют тази година направиха и група „Люляци“ от началните нива на балетния център. Те постигнаха много успехи и високи постижения. Уверено вървят по стъпките на големите грации.

Нашият забелажителен ансамбъл, който има 40 годишна творческа биография, със сегашното поколение допринесоха за издигането на авторитета и имиджа на любимия ни балетен танцов център.

Всички малки и големи грации представиха достойно своето изкуство на всички концерти и конкурси: танцуваха със сърце, грейнали усмивки, радостно настроение, с огромна удоволствие и за удоволствие.

Пожелаваме на чаровните грации да продължаваме заедно да вярваме в себе си, да творим заедно красотата и заедно да побеждаваме! Благодарим Ви за усърдието, старанието и устрема да давате най-доброто от себе си!

Изказваме и своята голяма признателност и благодарност към нашите родители за доверието, съпричастността и помоща в трудните моменти.

Пожелаваме на всички една слънчева, усмихната лятна ваканция!

До нови срещи в света на музиката и танца през септември месец!

 

текст

Арт директор, педагог – хореограф Алла Ангелова

Художествен ръководител, педагог – хореограф Юлиана Ангелова.

 

facebook

 

Всички права запазени. © 2012 Дизайн и разработка: "Казанлък инфо" www.kazanlak-bg.info
Година изпълнена с невероятни емоции, постижения и успехи