Нови награди за Балетен танцов център „Грация“ при НЧ „Възродена Искра – 2000“

Казанлъшките грации се завърнаха с отличия от шестото издание на Sofia Open Dance Festival-KIDS 2022, състоял се на 4 юни в зала Арена Армеец-Тренировъчна.

Тази година фестивалът се проведе под ПАТРОНАЖА НА КМЕТА НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА, район „Слатина“ г-н Георги Илиев и ПАТРОНАЖА НА СЪЮЗА НА БЪЛГАРСКИТЕ МУЗИКАЛНИ И ТАНЦОВИ ДЕЙЦИ – г-н Станислав Почекански, медийни партньори: радио Jazz FM, Classic FM и телевизия „Българе”. Фестивалът се организира с подкрепата на НАЦИОНАЛЕН ФОНД „КУЛТУРА“ и Импресарска къща „Изкуството на танца“.

Балетен танцов център „Грация“ с педагог – хореографи Алла и Юлиана Ангелова при НЧ „Възродена Искра – 2000“ взе за първи път участие с камерен състав във фестивала SOFIA OPEN DANCE FESTIVAL-KIDS и се завърна с високи отличия в стиловете ,,Класически танц“, „Характерен танц”, ,,Модерн танц” и ,,Танцово шоу”. Възпитаничките завоюваха златни, сребърни и бронзови медали в раздели - соло - дуети. А в раздел групи първи и втори места с купи и дипломи.

Над 12 часа продължи изключително силната конкурентна надпревара за големите награди. Във фестивала взеха участие над 1800 участници в 13 танцови стила. Жури от елитни специалисти в областта на танцово изкуство в България бяха не само впечатлени, но и възхитени от високото ниво на изпълненията на казанлъшките грации във фестивалната програма.

„Благодарим на децата за любовта към танца и труда, които полагат в залата! Благодарим и на родителите за подкрепата и отговорното отношение! Успех на всички наши възпитанички в предстоящите ни танцови предизвикателства!

Честити награди на всички!“

 

Г-жи Ангелови

 

facebook

 

Всички права запазени. © 2012 Дизайн и разработка: "Казанлък инфо" www.kazanlak-bg.info
Нови награди за Балетен танцов център „Грация“ при НЧ „Възродена Искра – 2000“