Още 2 златни медала за децата от Zumba kids & junior с Гери при НЧ „Възродена Искра – 2000“

На 12 декември в зала „Триадица“,  София се проведе VII Интернационална младежка олимпиада „Balkan Alliance“, в която взеха участие и децата от Zumba kids & junior с Гери при НЧ „Възродена Искра – 2000“. 

В олимпиадата се състезаваха над 100 изпълнения в различни категории.  Експертното жури в състав Сара Нора Кръстева – прима и балетен директор на националната софийска опера, Трифон Митев – солист на националната софийска опера и Боряна Петрова – прима балерина на националната софийска опера и театър отреди две първи места, златни медали и купи за танците, с които се представиха най – малките 5 годишни участници – Адел, Никол, Криси, Татяна, Ивайла и Николета и по – големите тинейджърки – Деница, Мария, Ивона, Габи, Сиана и Християна.

Това са поредните успехи за Zumba kids & junior с Гери при НЧ „Възродена Искра – 2000“ за 2021 година, които ще изпратят година с общо 6 първи места, златни медала и купи.

„Искрено благодаря на всички прекрасни деца, техните родители и на риководството на НЧ „Възродена Искра – 2000“ за доверието и подкрепата. Пожелавам на тях и на всички почитатели на Зумба светли празници и вълшеба нова година“ – Гери

 

facebook

 

Всички права запазени. © 2012 Дизайн и разработка: "Казанлък инфо" www.kazanlak-bg.info
Още 2 златни медала за децата от Zumba kids & junior с Гери при НЧ „Възродена Искра – 2000“