НЧ „Възродена Искра - 2000” - 20 години – традиции, духовност, новаторство

НЧ „Възродена Искра - 2000” на 10 октомври от 11:30 часа ще отбележи своята двадесет годишнина с празничен концерт в парк „Розариум“.

През тези 20 години НЧ “Възродена Искра - 2000” благодарение на всеотдайния труд на творците и хората в ръководството активно съхранява традициите и духовността на българската културна идентичност, както и създава нови проекти основани на предизвикателствата на времето.

Гордеем се със създадените мащабни събития през последните години, които се превърнаха в традиции - Националния конкурс за забавна песен "С песен да възродим доброто", на който председател е Хайгашод Агасян, регионалния конкурс за детска рисунка „Долината на розата и тракийските царе", премиерата на филма "Шипка – сърцето на Бъгария" на режисьора Румен Сомов, пролетния хоров празник, зумба маратона, националния фолклорен конкурс „Димитър Гайдаров“ и националния конкурс за детска рисунка „Траките“.

Съставите в читалището са носители на престижни награди от регионални, национални и международни конкурси в сферата на изобразителното, балетното,  инструменталното, танцовото, вокалното, хоровото, фолклорното, театралното, кино изкуството и други.

Нека заедно се докоснем до таланта, професионализма, красотата и съпреживеем съвършенството на мига.

Очакваме Ви!

 

facebook

 

Всички права запазени. © 2012 Дизайн и разработка: "Казанлък инфо" www.kazanlak-bg.info
НЧ „Възродена Искра - 2000” - 20 години – традиции, духовност, новаторство