Младите таланти на НЧ „Възродена Искра – 2000“ с отлично представяне на Конкурс „Букет“

На 20.04.2019 г. във залата на Военен клуб се проведе Общински кръг на конкурс „Букет “, категория  „Музикално изкуство“.

Това е четвъртото издание на конкурса.  Всички конкурси  „Букет“ се провеждат под мотото – „България в Усмивките и в Културата на Етносите и Толерантността“. Те са предназначени да дадат възможност на талантливи млади хора да се изявят, да ни накарат да погледнем през очите на другия, да се усмихнем и да живеем заедно в един по-богат и по-красив букет от различни култури.

В Общинския кръг взеха участие Школа по пиано и Школата по поп пеене с педагог Мариана Мъгева и Клас по класическа китара с преподавател Стефан Христов при НЧ  „Възродена Искра – 2000“

В подкатегория „Вокално пеене“ наградени бяха – Стефани Калчева с първо място, а Габриела Жекова и Теодора Колева с втори места.

В подкатегорията „Инструментални изпълнения“ първите места взеха Методи Николов и Кръстьо Димитров, на второ място се класира Румен Сомов, а трето място взе Виктор Мандевски. Китаристите Костадин Иванов и Антон Пашов, които взеха участие като дует спечелиха поощрителна награда. Талантливата пианистка Антония Хърлева също спечели трето място.

Наградените деца ще вземат участие в Областния кръг на конкурса, който ще се проведе през есента.

 

facebook

 

Всички права запазени. © 2012 Дизайн и разработка: "Казанлък инфо" www.kazanlak-bg.info
Младите таланти на НЧ „Възродена Искра – 2000“ с отлично представяне на Конкурс „Букет“