Много емоции и нови успехи след дълга пауза по време на карантина

БТЦ „Грация“ отново бяха на сцена! Толкова чакано и жадувано участие във II OLYMPIAD MUSIC & DANCE FESTIVAL AWARDS на 27 септември в гр. Хисаря.

 

продължава>
 

Антония Иванова от школа „Орфей“ при НЧ „Възродена Искра – 2000“ с бронз от Международен конкурс

Aнтония Иванова  спечели  3-то място от Международен онлайн  певчески конкурс „Брилянтни гласове 2020“, Монако-Монте Карло. Тя участва в категория джаз –„Great balls of fire“, във възрастова група-14-17г.

продължава>
 

Нека пеем, свирим и се учим

Възпитаниците на школата по поп пеене и пиано „Орфей“ с музикален педагог Мариана Мъгева ще изнесат своя концерт „Нека пеем, свирим и се учим“ на 19 септември от 12:00 часа в ЛХМ „Чудомир“.

продължава>
 

Нов успех за певицата Елена Николаева от школа „Орфей“ при НЧ „Възродена Искра – 2000“

На 27 – 30.08.2020 г. в гр. Приморско се проведе Международния поп и рок конкурс „Ноти по пясъка“, организиран от Арт войс център – Пловдив.

продължава>
 

Станете част от нас – НЧ „Възродена Искра – 2000“

Елате при нас! В НЧ „Възродена Искра – 2000“ ще откриете разнообразие  от школи, клубове и курсове, ръководени от професионалисти в съотвесната творческа област.

продължава>
 

Национален конкурс за детски рисунки "Траките" 2020 - наградени

За пета година, в партньорство с Исторически музей "Искра"гр. Казанлък, организации и спомощесвователи провеждаме Националния конкурс за детска рисунка и пластика - "Траките".

продължава>
 

Второ място за Елена Николаева от Националният песенен конкурс ,,Вярвай, искай, можеш“

Незабравим празник на изкуството и песента стана сцената на VI-тото издание на конкурса „Вярвай, искай, можеш“, който се проведе в гр. София на 10 – 12 юли. Конкурсът се организира от Център за изкуство ,,Зорница“ с музикален директор Галина Иванова.

 

продължава>
 


Страница 10 от 69

facebook

 

Всички права запазени. © 2012 Дизайн и разработка: "Казанлък инфо" www.kazanlak-bg.info
01 НОВИНИ