Важно:

    Награждаването от Национален конкурс за детска рисунка "Траките" ще се проведе на 02 септември от 17:30 часа в Исторически музей "Искра", Лапидариум

    ВХОД

     

      

Регионален конкурс за детска рисунка "Долината на розата и тракийските царе" - изложба и награждаване

На 15 май бе крайният срок за подаване на рисунки за участие в Регионален конкурс за детска рисунка „Долината на розата и тракийските царе“.
продължава>
 

Празничен концерт на НЧ „Възродена Искра - 2000“

На 09 май 2017 год. от 18:00 часа празничен концерт по повод Деня на Европа в Културно – информационен център на ул. „Искра” 4.

продължава>
 

Смесен камерен хор „Севтополис“ отново очарова публиката на Международен фестивал

На 28 – 29 април се проведе I Международен хоров фестивал „Августа Траяна“ 2017 в град Стара Загора, в който участваха 13 хора от България и чужбина.

продължава>
 

Казанлъшките китаристи с награди от Национален конкурс във Велико Търново

Класът по класическа китара с преподавател Стефан Христов при НЧ „Възродена Искра – 2000“ за първи път взе участие в Национален конкурс за инструменталисти и народни певци „Търновград“ на 12 – 13 април 2017г.

продължава>
 

Пролетен хоров празник

На 23 април 2017 г. от 11:30 часа в Исторически музей „Искра”  за четвърта поредна година ще се проведе Пролетен хоров празник организиран от НЧ „Възродена Искра – 2000” и смесен камерен хор „Севтополис“ с диригент Дора Кошева. За втора година празникът е част от Националната инициатива „България пее” на Българския хоров съюз.

продължава>
 

БТЦ „Грация“ с нови успехи

На 9 април се проведе III Балкански олимпийски фестивал Balkan Dance Olympiad „Наследието на Балканите“ в залата на Руски център РКИЦ - София.

продължава>
 

НЧ „Възродена Искра – 2000“ организира концерт на класовете по класическа китара

На 05 и 06 април от 18:00 часа във Военен клуб – Казанлък учениците от класовете по класическа китара на преподавателите Стефан Христов при НЧ “Възродена искра – 2000” и Манчо Караилиев ще представят музикални произведения от различни жанрове и епохи.

продължава>
 


Страница 9 от 51

facebook

 

Всички права запазени. © 2012 Дизайн и разработка: "Казанлък инфо" www.kazanlak-bg.info
01 НОВИНИ