Поздравления и подаръци за ръководителите на БТЦ „Грация” по повод 30-годишнината от създаването на Представителен балетен ансамбъл „Грация”

"Грация" подари на Алла истинска звезда от Вселената написана от Диана Рамналиева.
Възпитаничките на Алла Ангелова, балетният педагог, донесъл на Казанлък стотици национални и международни награди от фестивали и конкурси, подариха на своята преподавателка истинска звезда от съзвездието Стрелец, придружена с нарочен сертификат.

продължава>
 

Зумба парти

На 21 декември 2012 год. /петък / от 20:30 часа Зумба парти в бар „Панорама”. За първи път в Казанлък ще гостува Николай Пашов – зумба инструктор и брейк танцьор от гр. Сливен. Гост инструктора ще демонстрира и своите умения като брейк танцьор.
Предстоящото събитие е част от поредицата предвидени от НЧ „Възродена искра – 2000” зумба фитнес изяви, които допринасят за еуфоричното настроение завладяло света, страната и Казанлък.

В партито може да се присъедини всеки желаещ, за да усети емоцията която носи зумбата.

 

Смесен камерен хор “Севтополис” при НЧ „Възродена искра – 2000” е поканен да гостува в Карлово

След 10 годишния юбилеен концерт и Коледния концерт на НЧ „Възродена искра – 2000”, Смесен камерен хор “Севтополис” с диригент Дора Кошева е поканен да участва в Коледен концерт на 21 декември 2012 год. в гр. Карлово.

продължава>
 

Формации на НЧ “Възродена искра - 2000“ гостуват в Стара Загора

Весела Паунова и Димитрина Атанасова от Школата за забавна песен с ръководител Мариана Мъгева и балет „Финес” с ръководител Гергана Начева гостуваха на 17 декември на нетрадиционна сцена в един от хипермаркетите на Стара Загора.

продължава>
 

Коледна изложба и концерт на съставите при НЧ “Възродена искра – 2000” и ЦДГ „Детелина” към Министерство на отбраната

Днес в 17:00 часа ще се открие изложба „Коледният дух” във Военен клуб . Децата от школата за изобразително изкуство „Ренина” и ЦДГ „Детелина” са подготвили пейзажи, композиции и апликации, които носят много настроение и усмивки.

продължава>
 

Коледен поздрав „Спомени, блянове”

Вчера за трета поредна година Община Казанлък и НЧ „Възродена искра – 2000” създадоха празнично настроение на хората със сняг в косите с коледния концерт „Спомени, блянове”, който се проведе в салона на читалището.

продължава>
 

Коледни концерти на съставите при НЧ „Възродена искра – 2000” в Домовете за стари хора

 

На 14 декември от 10:30 и 11:30 часа в Домовете за стари хора № 3 и № 1 част от творческите колективи на НЧ „Възродена искра – 2000” ще поднесат своя коледен поздрав към домуващите.

продължава>
 


Страница 57 от 67

facebook

 

Всички права запазени. © 2012 Дизайн и разработка: "Казанлък инфо" www.kazanlak-bg.info
01 НОВИНИ