Второ място за Елена Николаева от Националният песенен конкурс ,,Вярвай, искай, можеш“

Незабравим празник на изкуството и песента стана сцената на VI-тото издание на конкурса „Вярвай, искай, можеш“, който се проведе в гр. София на 10 – 12 юли. Конкурсът се организира от Център за изкуство ,,Зорница“ с музикален директор Галина Иванова.

 

продължава>
 

170 години от рождението на Иван Вазов

С музикално – поетична вечер посветена на патриарха на българската литература Иван Вазов ще се отбележат 170 години от рождението му.

продължава>
 

Запис-концерт на съставите при НЧ "Възродена Искра - 2000" по повод Ден на детето

НЧ "Възродена Искра - 2000" поздравява всички малки и пораснали деца с изпълнения на възпитаници на съставите при читалището. Нека се повеселим заедно, макар и виртуално!

 

продължава>
 

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!

Във връзка с възстановяване на таксите за конкурса "С песен да въродим доброто", очакваме да ни изпратите на имейл адрес банковите си сменки и името на участника , а таксите платени в НЧ "Възродена Искра - 2000" ще бъдат визстановени на място.

 

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!

Скъпи колеги и приятели, съобщаваме Ви, че конкурсът "Долината на розата и тракийските царе" няма да се състои, поради епидемичната ситуация в страната.

 

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!

Уважаеми ръководители, родители, участици, Националния конкурс за забавна песен "С песен да възродим доброто" се отлага за 25 и 26 април 2020 г. Надяваме се епидемичната обстановка в страната да позволи провеждането му.

 

Сребърна звезда за Елена Николаева от конкурс в Лондон

Елена Николаева от Школата по поп пеене „Орфей“ с вокален педагог Мариана Мъгева при НЧ „Възродена Искра – 2000“ спечели 2-ро място и статуетка сребърна звезда на VII Международен конкурс „Звездите на Албион“, който се проведе в Лондон от 28.02 до 01.03.

продължава>
 


Страница 5 от 63

facebook

 

Всички права запазени. © 2012 Дизайн и разработка: "Казанлък инфо" www.kazanlak-bg.info
01 НОВИНИ