Високи отличия за певците на Школа ,,Орфей‘‘ при НЧ „Възродена Искра – 2000“

Никoлай Иванов от Школа ,,Орфей‘‘ при НЧ ,,Възродена Искра – 2000‘‘ с вокален педагог Мариана Мъгева получи висока оценка за певческите си качества – Grand Prix от конкурса ,,Apfrodite Voice“- Кипър.

Младият певец само преди 10 дена се завърна от Малта с престижна награда, а на 30 март изнесе голям концерт за казнлъшката публика в дните на Чудомирови празници!

„Радвам се много, че сме заедно в красивия свят на музиката и желая големи успехи в професионалното развитие на Ники!“ – сподели музикалния му педагог г-жа Мъгева.

Честити да са и новите престижни награди на Школа ,,Орфей“ от XIII-ти Международен конкурс ,, Abanico“, който се проведе на 5-7 април 2024 г. в гр. София! Браво на Кристиан Йовчев-6г., който бе отличен от професионалното международно жури с 2 бронзови медала за изпълнението си на италианска песен и български евъргрийн! Поздравления и за Кристина Мачкова-12г., която взе своя първи бронзов медал за испанска песен и Ники Николаев - 20г. , който получи 2 бронзови медала в категория италианска песен и джаз стандарт!

Талантливите певци и техния педагог изказват своите благодарности на Директора на конкурса ,,Аbanico’’, Роси Йорданова за музикалния празник, който за поредна година организира с висок професионализъм!

Щастливи са,че голямата сцена е отворена за новите таланти и отличията на журито им дават стимул да продължават да пеят с много радост!

 

facebook

 

Всички права запазени. © 2012 Дизайн и разработка: "Казанлък инфо" www.kazanlak-bg.info
Високи отличия за певците на Школа ,,Орфей‘‘ при НЧ „Възродена Искра – 2000“