Голям успех за певците от Школа ,,Орфей“ на Международен конкурс

Възпитаниците на Школа ,,Орфей“ с музикалния педагог Мариана Мъгева към НЧ „Възродена Искра – 2000“ взеха участие в XIX Международен музикален конкурс ,,Кръстопът на музите“, който се проведе на 21 и 22 октомври 23 г. в гр. София. 

Николай Иванов, Боян Джапунов и Ники Николаев се завърнаха с куп високи отличия.

Николай Иванов спечели заслужено Гранд При за българския хит ,,Синева“ с максимална оценка на журито и взе три 1-ви места за професионалното изпълнение на световен хит, българска песен и мюзикъл. Също така той получи изключително висока оценка за певческите си умения от Председателя на журито Етиен Леви и италианските представители, които му дадоха покана за участие в конкурс в Рим, Италия през август 2024 г.

Николай Иванов бе награден със Специална награда от Фондация ,,Георги Пейчинов“ на 21 октомври 23 г. в гр. Казанлък за творческите му постижения от началото на тази година на специална тържествена церемония отличаваща успелите млади хора на гр. Казанлък.

Боян Джапунов се представи много успешно на конкурса ,,Кръстопът на музите“ и бе отличен с 1- во място за световен хит и 2- ро място за изпълнение на българска песен.

А Ники Николаев получи 1-во място за изпълнението си на песен от репертоара на Тото Кутунио,  1-во място за българска песен и 2-ро място за мюзикъл.

Този голям успех е плод на таланта и труда на тези талантливи млади момчета, които обичат много да пеят, подкрепяни от техния учител Мариана Мъгева в Школа ,,Орфей“ към НЧ ,,Възродена Искра – 2000“.

„Изключително сме щастливи, когато талантите на нашите възпитаници се подкрепят и оценят високо и им се дава шанс да се развиват успешно!“ Сподели музикалният педагог Мариана Мъгева.

 

facebook

 

Всички права запазени. © 2012 Дизайн и разработка: "Казанлък инфо" www.kazanlak-bg.info
Голям успех за певците от Школа ,,Орфей“ на Международен конкурс