Сребърни отличия за Николай Иванов и Ники Тояганов от Школа ,,Орфей‘‘ при НЧ „Възродена Искра – 2000

Николай Иванов успешно продължава да доказва качествата си на певец, подкрепян от вокалния си педагог Мариана Мъгева, и на последния XXIV-ти Национален поп-рок фестивал в Несебър 25-27.08.23г.,отново покори с вокалните си изпълнения журито.

По традиция музикалният форум се журира от изявени имена на българската поп музика и тази година безпристрастни бяха Димитър Кърнев, Мая Райкова и Звездомир Керемедчиев.На сцената на Амфитеатъра пред многобройна публика, Ники Иванов се представи с ,,Бохемска рапсодия‘‘, която пее за 1-ви път и емблематичната песен ,,Синева‘‘. Получи заслужени аплаузи и бе оценен на 2-ро място в 3-та възрастова група и Специална награда на агенция Аудио-Фактор и взе участие в Гала концерта на конкурса организиран перфектно от читалище,,Яна Лъскова‘‘Несебър с финасова подкрепа на Община Несебър.

Преди дни завърши XXXVII Международен фестивал на изкуствата ,,Утринна звезда‘’18-25.08.23г., на курорт,,Златни пясъци‘‘, откъдето другия млад певец от школа,,Орфей‘‘Ники Николаев, се завърна с 2- ро място и плакет, както и Специална награда на журито за артистично изпълнение на песните си ,,Hopе’’от Евровизия и ,,Както преди’’на Любо Киров, и участва в заключителния концерт на Арт академията,,Утринна звезда‘‘2023г.

Новите награди спечелени от младите таланти Николай Иванов и Николай Николаев Тояганов, възпитаници на г-жа Мъгева, дават нов стимул да продължават да се учат и пеят с радост по концертните сцени в България.

 

facebook

 

Всички права запазени. © 2012 Дизайн и разработка: "Казанлък инфо" www.kazanlak-bg.info
Сребърни отличия за Николай Иванов и Ники Тояганов от Школа ,,Орфей‘‘ при НЧ „Възродена Искра – 2000