Четири нови награди от международен фестивал за Школа „Орфей“ при НЧ „Възродена Искра – 2000“

XIV-ти международен фестивал на изкуствата „Орфей в Италия“, организиран от Арт център Кърнолски се проведе онлайн в края на месец ноември.

 

Талантливите възпитаници на музикалния педагог Мариана Мъгева от Школа „Орфей“ при НЧ „Възродена Искра – 2000“ получиха заслужени нови отличия. С първи бронзов медал за пеене бе отличена 9-годишната Никол Маркова, която пее с голямо желание от няколко месеца в Школа „Орфей“.  Любомир Фънев на 15 години е оценен за изпълнението си от авторитетното международно жури с 3-то място и бронзов медал.

В категория „Инструментал“ талантливите пианистки Даниела Калчева и Виктороя Гочева спечелиха за професионалните си художествени изпълнения също бронзови медали.

Всички възпитаници на школата получиха покана за участие в международни фестивали през следващата 2022 година от организаторите на фестивала.

С пожелание за високи творчески постижения на Школа „Орфей“ през следващата година младите таланти ще изнесат за публиката на Казанлък  Коледен концерт на открито.

 

facebook

 

Всички права запазени. © 2012 Дизайн и разработка: "Казанлък инфо" www.kazanlak-bg.info
Четири нови награди от международен фестивал за Школа „Орфей“ при НЧ „Възродена Искра – 2000“