Илона Георгиева от Школа „Орфей“ при НЧ „Възродена Искра – 2000“ с бронзов медал и специална награда

VIII Международен конкурс „Звукът на времето“ се проведе от 4 до 6 юни  и събра млади талантливи певци и инструменталисти от цялата страна. Участниците се състезаваха в различни категории-Поп, Рок, Джаз, Мюзикъл, Евъргрийн и бяха подбрани и оценявани след предварителна селекция от авторитетното жури с председател Иван Лечев и членове Емил Струнджев, Нели Андреева, Клавдия Василаче и Майа Бошева.

Десет годишната Илонка Георгиева показа добри вокални и артистични качества с джаз песента „Cheek to cheek“ на Дорис Дей  и бе отличена с две награди - бронзов медал и специална награда. Тя е възпитаничка на вокалния педагог Мариана Мъгева и увеличи трофеите на Школа „Орфей“ при НЧ „Възродена Искра – 2000“.

В категория класическо пиано три възпитанички на г-жа Мъгева се представиха много успешно в онлайн формата на конкурса. Валентина Тояганова, Виктория Гочева и Антония Хърлева получиха медали и Дипломи за отлично представяне за клавирните си изпълнения.

На талантливите деца от Школа за пиано и поп пеене „Орфей“ им предстои голям концерт на 19 юни в Литературно – художествен музей „Чудомир“ и поредица от музикални участия на големи национални конкурси.

 

facebook

 

Всички права запазени. © 2012 Дизайн и разработка: "Казанлък инфо" www.kazanlak-bg.info
Илона Георгиева от Школа „Орфей“ при НЧ „Възродена Искра – 2000“ с бронзов медал и специална награда