Второ място за Елена Николаева от Националният песенен конкурс ,,Вярвай, искай, можеш“

Незабравим празник на изкуството и песента стана сцената на VI-тото издание на конкурса „Вярвай, искай, можеш“, който се проведе в гр. София на 10 – 12 юли. Конкурсът се организира от Център за изкуство ,,Зорница“ с музикален директор Галина Иванова.

 

 

Елена Николаева представи успешно Школата за поп пеене ,,Орфей“ при НЧ ,,Възродена Искра – 2000“ и вокалния си педагог Мариана Мъгева, като получи сребърен медал, Диплом и предметна награда за песен на Адел, а нейната учителка получи Диплом за професионални постижения.

Много талантливи млади певци от цялата страна се срещнаха на открита сцена в района на парк ,,Гео Милев“. Участниците бяха предварително селектирани с онлайн видео кастинг.

На конкурсът изпълнителите бяха разделени в 4 възрастови групи  и се състезаваха в 4 категории – българска песен, поп музика, филмова музика и рок песни.

Музиката бе обединител на певци, жури и публика в тази нетрадиционна конкурсна обстановка и върна усмивките по лицата им. Мотивира и Елена да продължава да следва мечтите си и  да се изкачва към нови музикални върхове.

 

facebook

 

Всички права запазени. © 2012 Дизайн и разработка: "Казанлък инфо" www.kazanlak-bg.info
Второ място за Елена Николаева от Националният песенен конкурс ,,Вярвай, искай, можеш“