Важно:

    На 28 август 2020 год. (петък) от 17:00 часа в Исторически музей "Искра" (Лапидариум) ще се проведе изложба и награждаване на малките художници участвали Национален конкурс "Траките"!

    ВХОД

     

      

Коледен концерт на НЧ „Възродена Искра – 2000“

Заповядайте на 18 декември 2019 година от 18:00 часа на коледния концерт на НЧ „Възродена Искра - 2000“ във Военен клуб Казанлък. „Коледа – празник на надеждата“ – поздрав от творческите състави на читалището към жителите и гостите на нашия град.

Ще ви пренесем във вълшебството на коледните празници. Ще ви представим нашите умения – да танцуваме, да пеем, да свирим и да се забавляваме. Талантливите изпълнители на НЧ „Възродена Искра - 2000“ ще ви потопят във вечер изпълнена с коледен дух, красота, хармония и настроение.

Тази година концертът ще бъде част от Коледна дарителска кампания в подкрепа на родилно отделение към МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“ – „Дай живот в Казанлък - да подкрепим родилно отделение“, организирана от Община Казанлък и СНЦ „Бъдеще за децата“. Основната й цел е закупуване на второ съвременно и модерно родилно легло и гинекологичен стол, които да предоставят комфорт на родилката, сигурност и адекватни условия в най-критичния и важен момент от появата на новия живот.

 

facebook

 

Всички права запазени. © 2012 Дизайн и разработка: "Казанлък инфо" www.kazanlak-bg.info
Коледен концерт на НЧ „Възродена Искра – 2000“