Регионален конкурс за детска рисунка "Долината на розата и тракийските царе"

    Регионален конкурс за детска рисунка "Долината на розата и тракийските царе"

    <<Вижте повече>>

    ВХОД

     

      

Балетен танцов център „Грация“ – Вицешампиони от Световните финали в Ситгес – Испания

От 22 до 30 юни се проведоха Световните танцови финали, тази година в Испания, град Ситгес. На световната сцена в Концертната зала на хотел „Мелиа“ и „Театър Прадо“ се състезаваха 22 000 танцьори от 54 държави. Състезателните дени започваха от 08:00 часа до 03:00 през нощта. Състезателния график беше извънредни тежък, като не липсваше и психическото и емоционално напрежение.
Въпреки жестоката конкуренция във всеки стил, категория възраст, казанлъшките грации при НЧ „Възродена Искра – 2000“ се мобилизираха и изпълниха своята конкурсна програма на необходимото високо ниво. Изключителен успех постигнаха възпитаничките на балетния педагог -  хороеграф Алла Ангилова. Децата успяха да се класират на второ място с осем сребърни медала в стил „Класически балет“ – Smoll grоup до 9 години. Това е единствената балетна школа от България, която успява да се класира в първата тройка на най – добрите танцьори в Света.
Горди сме с факта, че за четвърта поредна година в този Световен, престижен танцов формат DWC нашата „Грация“ доказва, че и в малък български град творят и работят Професионалисти- педагози, които с много любов и всеотдайност се трудят за просперитета на Балетно – танцовия център, на града, на държавата!
Ръководителите Алла и Юлиана Ангелови отбелязват тази учебно – творческа годината, като изключително плодотворна и успешна.Също така г – жи Ангелови изказват свояите искренни благодарности на родителите за тяхната помощ, подкрепа и съпричастност.
 

facebook

 

Всички права запазени. © 2012 Дизайн и разработка: "Казанлък инфо" www.kazanlak-bg.info
Балетен танцов център „Грация“ – Вицешампиони от Световните финали в Ситгес – Испания