Регионален конкурс за детска рисунка "Долината на розата и тракийските царе"

  Регионален конкурс за детска рисунка "Долината на розата и тракийските царе"

  СЪОБЩЕНИЕ

  ЗА УЧАСТНИЦИТЕ В НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА ДЕТСКА РИСУНКА „ТРАКИТЕ“

  Изложба и награждаване

  02 септември 2018 година от 17:30 часа в Исторически музей „Искра“ –  Лапидариум

  град Казанлък

  <<< Вижте кой е награден >>>

  ВХОД

   

    

Първи награди за 2018 година за школите по пиано и забавна песен при НЧ „Възродена Искра – 2000“

Възпитаничките на музикалния педагог Мариана Мъгева се завърнаха с престижни награди от VI Национален конкурс „Път към славата“ – София, 02 – 04 февруари 2018 год.

Конкурсът се радваше на голям интерес и бе посетен от над 1400 участника, любители на музикалното и танцово изкуство. Всяка категория бе оценяна от различно професионално жури.

С успех завърши участието на Антония Хърлева от Школата по пиано с клавирен педагог Мариана Мъгева при НЧ „Възродена Искра – 2000“. Тя спечели трето място и бронзов медал, както и Специална награда от Руския културен институт за изпълнение на руска творба.

Момичетата на г – жа Мъгева Елена, Стефани, Рени и Весела от Школата за забавна песен отново доказаха своите вокални качества в конкуренция с 53 певци в техните възрастови групи за солово изпълнение.  Елена Николаева и Стефани Калчева получиха Специални награди от Италианския културен институт за изпълнение на италианска песен („Strani amori“; „Sola“). Весела Паунова получи покана за професионален запис в звукозаписно студио в София.

След успешния старт на новата година на Школата за забавна песен предстой участие в Националния конкурс за забавна песен „С песен да възродим доброто“ и Международен конкурс „Виенска пролет“.

 

facebook

 

Всички права запазени. © 2012 Дизайн и разработка: "Казанлък инфо" www.kazanlak-bg.info
Първи награди за 2018 година за школите по пиано и забавна песен при НЧ „Възродена Искра – 2000“