Важно:

  На 31 август 2019 год. (събота) от 13:00 часа в Исторически музей "Искра" (Лапидариум) ще се проведе изложба и награждаване на малките художници участвали Национален конкурс "Траките"
  Крайният срок  наближава - 23.08.2019 год.!
  Очакваме вашите творби!

  Регионален конкурс за детска рисунка "Долината на розата и тракийските царе"

  Регионален конкурс за детска рисунка "Долината на розата и тракийските царе"

  <<Вижте повече>>

  ВХОД

   

    

Двама смели малки художници със своя прочит за образа на Апостола

Школата за изобразително изкуство „Ренина“ с ръководител Ренина Лекова при НЧ „Възродена Искра – 2000“ взе участие в Националния конкурс за деца и младежи „Апостолът – неподвластен на времето" посветен на 180 години от рождението на Васил Левски.

Организатор на конкурса е НЧ „Васил Левски 1928“ – София. Творбите бяха разделяха на категории: Литературна творба; Изобразително изкуство; приложни изкуства; фотография и презентация, като участниците избираха между темите: Апостолът – неподвластен на времето; По стъпките на Апостола; Ако Левски живееше днес; Васил Левски в моя град; Мястото на Васил Левски в творчеството на български и чуждестранни автори

Възпитаниците на г-жа Ренина Лекова Виктория Дечкова и Теодор Николаев участваха в категория Изобразително изкуства, а рисунките им бяха на тема „Апостолът – неподвластен на времето". Малката Виктория спечели първо място и грамота, а Теодор получи грамота за участие.

 

facebook

 

Всички права запазени. © 2012 Дизайн и разработка: "Казанлък инфо" www.kazanlak-bg.info
Двама смели малки художници със своя прочит за образа на Апостола