Важно:

    Награждаването от Национален конкурс за детска рисунка "Траките" ще се проведе на 02 септември от 17:30 часа в Исторически музей "Искра", Лапидариум

    ВХОД

     

      

Благотворителен коледен концерт на Школа по пиано и забавна песен при НЧ „Възродена Искра – 2000“

Възпитаниците на госпожа Мариана Мъгева от Школа по пиано и Школа по забавна песен към НЧ „Възродена Искра – 2000”, ще поздравят казанлъчани на 16 декември 2017 г. Те ще представят своята коледна продукция „Вълшебен звън” в ЛХМ „Чудомир” от 11:30  часа.

От началото на творческия сезон до момента, младите таланти  завоюваха много отличия на национални и международни конкурси!

Ще може да се насладите на творби от Моцарт, Бетовен, Шуман, Щраус, Гилоу и популярни забавни песни от български и чужди композитори.

На коледната продукция ще бъде организиран и коледен благотворителен базар, на който ще бъдат изложени коледни картички и украшения, изработени от клиенти, доброволци и екипа на СНЦ „Бъдеще за децата”, както и от децата от ДГ „Слънчице”. Благотворителният характер на тазгодишната колена продукция е по инициатива на госпожа Мариана Мъгева! Събраните средства ще бъдат дарени на нуждаещо се семейство от град Казанлък, за да бъде тяхната Коледа по – топла!

Заповядайте заедно да се насладим на таланта на децата и да дарим Надежда на едно семейство!

 

facebook

 

Всички права запазени. © 2012 Дизайн и разработка: "Казанлък инфо" www.kazanlak-bg.info
Благотворителен коледен концерт на Школа по пиано и забавна песен при НЧ „Възродена Искра – 2000“