Важно:

    "Награждаването от Регионален конкурс за детска рисунка "Долината на розата и тракийските царе" ще се проведе на 01 юни от 17:00 в НЧ "Възродена Искра - 2000"

    ВХОД

     

      

Успешно начало на творческия сезон за Школа за забавна песен

На 16 и 17 септември в зала 11 на НДК се проведе Международния вокален конкурс ,,Grand  Prix“, организиран от  Аrtvoices Agency с музикален директор Роси Йорданова.

Талантливите певици от Школата за забавна песен с музикален педагог Мариана Мъгева при НЧ „Възродена Искра – 2000” се състезаваха с 26 момичета от Сърбия, Босна и Херцеговина, Македония, Русия и България в своята възрастова група.

Младите таланти бяха оценявани от международно жури с председател  Francesco Colosantо от Консерваторията в Салерно – Италия и членове Nada Djokic, Джаз певица и диригент – Сърбия, Сарибек Саргасян, певец и продуцент от Армения и Емил Струнджев – композитор, музикален директор,автор на песни, аранжор, продуцент и др.

Рени Петрова спечели първо място и златен медал в раздел „Световен хит“, а Елена Николаева – трето място и бронзов медал в същия раздел. За Рени това е трета престижна награда за тази година, а за Елена – четвърта.

Школата за забавна песен планира своите участия в Международен конкурс в София и в Пловдив до края на годината.

 

facebook

 

Всички права запазени. © 2012 Дизайн и разработка: "Казанлък инфо" www.kazanlak-bg.info
Успешно начало на творческия сезон за Школа за забавна песен