Важно:

    "Награждаването от Регионален конкурс за детска рисунка "Долината на розата и тракийските царе" ще се проведе на 01 юни от 17:00 в НЧ "Възродена Искра - 2000"

    ВХОД

     

      

Награждаване и изложба от II Национален конкурс за детска рисунка „Траките“

На 25 август от 17:00 в Исторически музей „Искра“ – Лапидариум се проведе награждаване от II Национален конкурс за детска рисунка на тема „Траките“, който е под патронажа на Кмета на Община Казанлък. Конкурсът се организира от НЧ „Възродена Искра – 2000“, Школа за изобразително изкуство „Ренина“ и Исторически музей „Искра“ и е включен в Празниците на Тракийските царе.
Във второто издание на конкурса участваха близо 100 рисунки от 10 населени места, оценявани от жури в състав: Румен Петков – художник, Катя Христова – художник и Кристиян Желязков – историк.
Награждаването започна с откриване на изложба на всички творби, участващи в конкурса.
Благодарим на Община Казанлък, Исторически музей „Искра“, Общинска библиотека „Искра“, Музей на фотографията и визуалните изкуства, Ротари клуб, Пламарт магазин, Рекламно студио „Nelisat“, ООД „Акорд-95“ и клиника Д-р Гечеви Павел Баня за учредените от тях специални награди.
Организаторите на конкурса благодарят за ентусиазма и старанието на участниците. Отправяме пожелание за много творчески успехи! Очакваме ви догодина на третото издание на конкурса!

 

facebook

 

Всички права запазени. © 2012 Дизайн и разработка: "Казанлък инфо" www.kazanlak-bg.info
Награждаване и изложба от II Национален конкурс за детска рисунка „Траките“