Важно:

    "Награждаването от Регионален конкурс за детска рисунка "Долината на розата и тракийските царе" ще се проведе на 01 юни от 17:00 в НЧ "Възродена Искра - 2000"

    ВХОД

     

      

Голям международен успех за Стефани Калчева и Елена Николаева с музикален педагог Мариана Мъгева

Талантливите певици Стефани -13г. и Елена -12г. от Школата за забавна песен при НЧ,,Възродена Искра - 2000’’Казанлък , се завърнаха с 1-во място, златна купа и плакет за Стефани и  2- ро място, сребърна купа и плакет за Елена  от Международния конкурс ,,Popfondation’’ в  Lloret de mar – Испания,който се проведе в периода 30.06.- 05.07.2017г.   

Певци и инструменталисти от Испания, Русия, Казахстан, Португалия и България в три възрастови групи до 18г., представиха артистично две изпълнения от испански и чужд автор, пред четири  членно международно жури с председател Pep Busquets - диригент на биг бенд и хор в Консерваторията –Барселона. С песен от мюзикъла ,,Funny girl’’, Стефани спечели първо място, а Елена бе отличена с второ място за италианската песен ,,E ritorno da te’’. Възможността да участват във впечатляващия музикален форум, певиците дължат на спонсори. Стефани, Елена и г-жа Мъгева изказват голямата си благодарност  на  г-н Попов - управител на ,,СУПЕРАБРАЗИВ’’ ЕООД гр.Крън ,

г-н Бозов - председател на КНСБ и на Синдикалния комитет при,,Арсенал’’АД, г-жа Георгиева - президент на INNER WHEEL клуб - Казанлък, НЧ „Възродена Искра – 2000“, които с голямата финансова подкрепа направиха възможно участието им в Международния конкурс в Испания.

Желаем на момичетата с успех да развиват талантите си през годините и да продължат да представят Казанлък  достойно по сцените в страната и зад граница!

 

 

 

facebook

 

Всички права запазени. © 2012 Дизайн и разработка: "Казанлък инфо" www.kazanlak-bg.info
Голям международен успех за Стефани Калчева и Елена Николаева с музикален педагог Мариана Мъгева